2011. október 28., péntek

FLP aloe-jojoba sambon és aloe-jojoba hajkondi - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Külön-külön is rendelhető!!!!! !
Aloe Verás hajsampon jojoba olajjal
Nettó térfogat: 296 ml
Az Aloe-Jojoba hajsampon kiegyensúlyozott pH-jú termék, amely 100%-os stabilizált aloe vera zseléből és a jojoba bab olajából készült. Használatát követően a haj fényessé, lággyá és könnyen fésülhetővé válik.
Aloe, Jojoba-Makadámdió olaj hajkondícionáló
Nettó térfogat: 296 ml
Az - International Aloe Science Council- , a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolja a termék aloe tartalmát és tisztaságát.
A hajkondícionáló szer összetételében már helyet kaptak a hajápolási technológiák legújabb eredményei is. Ezek az eredmények az összetételt kifejlesztők saját kiváló tudásával egyesítve olyan Aloe vera, Jojoba olaj és Makadámdió olajas kondicionáló szert hoztak létre, amelynek pH-értéke kiegyensúlyozott és egyéb tekintetben is jobb, mint valaha. A hajkondicionáló szer első számú összetevője a stabilizált aloe vera zselé, valamint a növényi fehérje. A hatást kiegészíti a hajat ápoló jojoba és makadámdió olaj. Az Aloe-Jojoba Conditioning Rinse kondicionáló visszaállítja a sérült haj nedvességtartalmát, segít a repedezett hajvégek regenerálásában, a hajat erőssé, fénylővé, dússá és könnyen fésülhetővé teszi.
EREDETI Ára: 5. 362 Ft ( bruttó ár )
HA MIND A KÉT TERMÉKET ELVISZED, AKKOR 5. 500FT. -
ÉS NO POSTA!!!!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 15:03
. FLP aloe-jojoba sambon és aloe-jojoba hajkondi - Jelenlegi ára: 2 500 Ft