2011. július 26., kedd

Dekoratív és gyertyatartók Petroleum-/Öllampe egyben!

Dekoratív és gyertyatartók Petroleum-/Öllampe egyben!:
Helló,

biztosítanak kis, dekoratív Petroleum-/Öllampe, amelyek segítségével, de anélkül, hogy a gyönyörű tömör üveggolyó valamint gyertyatartók - attól függően, hogy a hangulat! ;)

Azt szerette volna, hogy vagy EUR (sajnos nem adja meg az értéket a "vessző" - bocs!) 5,50
... Vagy egy doboz cigaretta (Nyugat-Silver, Big-Box 5.50)

Az üveggömb alján vannak az egész egy kis, tömör üveg "fatuskó", amely magában foglalja a széles "gumiszalag". Ez majdnem olyan, mint raktak gyertyák tulajdonosok tartani, nos, nem zörög, és nem csődbe menni, de könnyen veszi őket mindenképpen, akkor is, ha úgy tetszik, hogy gyertyákat ott - nagyon kényelmes!
Az egyszerű keret készült fekete öntöttvas, így a kis méret (W: 16cm, H: 22cm-ig) viszonylag nagy, és így biztosítja a jó, stabil állást

Hogy betöltse a üveggyöngy vagy megújítását a kanóc egyszerűen csavarja le a felső fém kupak az 1-2 fordul.
Célszerű, hogy egy kis tölcsért a töltéshez, mivel a lyukak meglehetősen kicsi, de Hopper ment nagyon jól velem!

Egy kis tipp:
Kerozin vagy lámpaolaj van most is kapható különböző színű és különböző illatok!

Én is használtam a lámpát 1x és tisztított újra, így a szagát sem, és a kanóc valóban felső végén enyhén sárgás, de mivel lehet őket könnyen vágható, és húzza ki egy kicsit tovább, ha ez zavar.

Nem lehet megvalósítani belül Ottershaw v. boldog - egyébként, kérjük, vegye fel, vagy megfelel az állomáson Altona és így tovább. Küldje Ha megvan a postaköltséget + 1, - EUR fogják alkalmazni a csomagoláson és energiát tőled!

A kérdése van, kérjük e-mailben, vagy siet: 0172-45 78 041;)
Ár: 5 EUR